Børne- og familiefotografering

Lad os sammen skabe unikke minder

“Fotografering handler for mig om at indfange autentiske og unikke øjeblikke og detaljer, som andre ved første øjekast ikke ser. Dette i samspill med min personlige måde at redigere billederne på beriger jer som familie med minder for livet.” 

Ved en familiefotografering ved mig, vil I altid opleve, at det vigtigste for mig er, at børnene er veltilpasse og trygge. Jeg gør derfor altid en dyd ud af at møde børnene på deres niveau, hvor jeg tydeligt mærker, hvordan børnene hurtigt bliver trygge ved mig. Ved at vinde børnenes tillid skabes de unikke og autentiske øjeblikke, som jeg foreviger til jer.

Når jeg fotograferer er detaljerne og det naturlige i fokus, og billederne bliver ikke mere opstillede end som så. Det skal være sjovt at blive fotograferet, og derfor er det alfa omega for mig, at børnene har det sjovt og hygger sig.

Jeg anbefaler altid, at forældre er med på nogle af billederne, da jeres børn senere vil være jer taknemmelige for at have billeder af jer sammen.

Det naturlige dagslys er sammen med mit kamera og personerne foran kameraet det vigtigste redskab i min fotografering. Det naturlige dagslys giver billederne et helt unikt liv med nuancer, skygger på huden og det hele fremstår mere autentisk.

Hertil kommer billedredigeringen, som for mig sammen med fotograferingen er lige vigtige i processen, da disse aspekter til sammen gør by Edelgaard Photography’s billeder til sine egne. 

På billederne skal børnene naturligvis afspejle dem de er, og for at undgå at fokusset tages fra barnet, anbefaler jeg tøj i sarte nuancer og uden for meget mønster og logoer. Nuancer der fungerer godt ude i naturen er grå, beige, råhvid og jordfarver generelt.Særligt om efteråret og foråret, når de gyldne farver dominerer i naturen, er det flot med tøj i jordfarver.

Til udendørs fotografering om efteråret, vinteren og foråret fungerer strikbluser/hjemmestik og strikhuer rigtig godt. Husk at give barnet godt med lag på lag og gerne i uld, så det ikke fryser. Barnet skal gerne kunne slappe af og nyde fotograferingen. Store jakker og flyverdragter duer ikke på billederne. Om sommeren er skjorter, kjoler, nederdele, bloomers, romper (heldragter), bodyer og shorts yndigt.

For at sikre, at barnet/børnene føler sig godt tilpas og hygger sig under fotograferingen kan det være en god idé at medbringe et helt særligt stykke legetøj (dog enkelt og lille og gerne trælegetøj uden for meget farve – igen for at undgå at fokusset i billedet forsvinder fra barnet) eller et lille krammedyr, som gør barnet trygt. Og har I personlige babysvøb/strikkede tæpper til de små, er dette også yndigt at anvende.

For at barnet kan holdes i gang under hele fotograferingen anbefaler jeg, at barnet er udhvilet og mæt, og samtidig er det en god idé at medbringe små snack som rosiner eller andet, der ikke gør mund og tøj snavset. I må gerne medbringe vådservietter til at tørre barnets hud med, såfremt dette er nødvendigt.

Der er afsat 30- 45 min. til fotograferingen, og denne foregår fuldt ud på barnets/børnenes præmisser og indtil det/de ikke gider mere. Vi tager derfor små pauser, når der er brug for det og også ift. eventuel amning.

Fotosessionen finder sted hjemme ved jer eller på en aftalt udendørs lokation. Lokationen varierer efter årstiden.

Jeg holder til ved Odder syd for Aarhus, og kørselstillæg ved fotosessions mere end 15 km derfra kan forekomme. 

Det siger kunderne...

– Christina, Mor til Ellinor

“Kære Christina. Åh, hvor er vi vilde med dit arbejde. Billederne er bare så smukke, og vi er så vilde med dem alle sammen og dit smukke arbejde. Af hjertet tak for at forevige os. Vi kommer helt sikkert igen!”

– Maja, Mor til Ella Marie

“Wauv! Her blev der sagt en masse ej, ih og åhh – hvor er de bare gode!!! 1000 tak for dem! Og sjovt at se, hvordan hun bliver mere tryg og fræk:)”

– Lone, mor til Frej

Vi gik fra vores foto-shoot fyldt med energi efter tre kvarter sammen med dig – hvor er du bare SKØN! TAK for dit KÆMPE arbejde – vi er SÅ glade for, at det blev netop DIG, der tog billeder af Frejs overgang fra baby til tumling.