Mangler du flotte og unikke brandingbilleder til din virksomhed?

Brandingen af dig og din virksomhed er et yderst essentielt faktum i vejen til succes. Og i den forbindelse skal en professionel billedserie, der udtrykker din virksomhed, dig og dine medarbejder bestemt ikke undervurderes. 

Jeg leverer billedserier, der er ideelle at anvende i jeres markedsføring. Billederne kan anvendes på jeres hjemmeside, sociale medier, til PR m.m. 

For mig er det vigtigt, at I er trygge ved fotograferingen, og derfor gør jeg altid en dyd ud af, at forstå jeres personlige værdier samt, hvilke budskaber og eventuelle stemninger/fortællinger, I ønsker at fortælle igennem billederne.

Prisen aftales ud fra opgavens omfang. 

Kundens oplevelse...

- Nina Graakjær Bliddal, Groovy Minds Caoching

"Christina Edelgaard har hjulpet mig og min virksomhed med nogle super flotte billeder. Vi fik lavet portrætfotos, brandingbilleder og mange fine contentbilleder, og sammen har de skabt rammen om mit univers. Christina fangede hurtigt mine tanker og havde mange gode ideer til, hvordan vi kunne gribe det an. Christina er virkelig skøn og behagelig at arbejde sammen med. Hun er super dygtigt, og hun kommer med gode kreative inputs. Resultatet blev fantastisk, og jeg er SÅ glad og super tilfreds.Jeg skal helt sikkert lave flere billeder sammen med Christina! De varmeste anbefalinger herfra."