Bryllup

Lad os sammen skabe unikke minder

Skal I giftes og ønsker I unikke og autentiske minder fra jeres store dag, kan jeg vælges som jeres bryllupsfotograf. 

Sammen mødes vi og taler om rammerne for dagen samt jeres ønsker, såldes at I vil opleve det hele som en yderst tryg og god oplevelse. 

Det siger kunderne...

- Sidse & Thomas

"Tusind tak for de helt fantastiske billeder, Christina"! Hvor er det mange gode øjeblikke du har fanget. Vi er så glade for at det blev dig der forevigede vores dag 🙂 Det kunne virkelig ikke blive bedre - tusind tak! Tusind tak for dig, Christina, for din væremåde og dit store engagement"

- Anja & Asger

“Kærligheden, glæden og den festlige upompøse stemning, med alle de store og små øjeblikke, vi nyder med familie og venner - Christina forevigede alt dette med fantastiske stemningsfyldte billeder på vores bryllupsdag. Hun fulgte os hele dagen og tog sig tid til at kendes vores ønsker og drømme for brylluppet, så hun kunne fange de øjeblikke, der gjorde dagen særlig for os og vores gæster. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at Christina tager billeder for os. De varmeste anbefalinger. Kærlig hilsen Anja og Asger”

Minder der varer for evigt

Skal I giftes og ønsker du en pris på en bryllupsfotografering, er du velkommen til at kontakte mig og fortælle om jeres ønsker til den store dag.  

Følg med på Instagram