Et professionelt portrætfoto af dig selv eller dine medarbejdere skal ikke undervurderes. Står du og mangler et flot portrætbillede til brug i dit erhverv hjælper jeg gerne med dette. 

For mig er det vigtigt, at I er trygge ved fotograferingen, og derfor gør jeg altid en dyd ud af, at forstå jeres personlige værdier samt hvilke budskaber og eventuelle stemninger/fortællinger, I ønsker at fortælle igennem billederne.

For en enkelt person tilbyder jeg 20 min. portrætfotografering for 1100 kr. Med i prisen er levering af ca. 10. digitale billedfiler, som leveres i høj opløsning.

Har opgaven et større omfang eksempelvis i form af medarbejderportrætter aftales en pris herudfra.

By LOHN Interiør

I forbindelse med relancering af By Lohns webshops manglede Louise nye og ensartet billeder, der kunne understøtte de bæredygtige hverdagsprodukter og økologiske interiørtekstiler, som By Lohn designer. Efter flere gode dialoger med Louise var det min fornemmeste opgave at style og fotografere hele By Lohns produktsortiment i forskellige relevante brugssituationer, som kunden kan afspejle og se sig selv i.

Billederne anvender By LOHN på webshoppen og SoMe samt til annoncering. 

Ved booking af fotosession eller andet, bedes du kontakte mig via mail eller via kontaktformularen på kontaktsiden.

Kontakt

Mit seneste arbejde