House of Kids

House of Kids er en stor dominant på markedet inden for webshops med salg af børnetøj, -sko, legetøj, interiør m.m.

House of Kids har designet deres eget tøjbrand med fire lanceringer årligt. Kollektionen er designet med fokus på høj kvalitet til lave priser. Kollektionen dækker bredt og giver forbrugeren stor mulighed for at style og sammensætte style på kryds og tværs, da mønstre, designs og farve er tilpasset hinanden. Helt perfekt til hverdagens behov.

Sammen med teamet ved House of Kids fotograferer jeg deres kollektioner og bidrager med visuelt materiale til kollektionslanceringerne. 

Et professionelt portrætfoto af dig selv eller dine medarbejdere skal ikke undervurderes. Står du og mangler et flot portrætbillede til brug i dit erhverv hjælper jeg gerne med dette. 

For mig er det vigtigt, at I er trygge ved fotograferingen, og derfor gør jeg altid en dyd ud af, at forstå jeres personlige værdier samt hvilke budskaber og eventuelle stemninger/fortællinger, I ønsker at fortælle igennem billederne.

For en enkelt person tilbyder jeg 20 min. portrætfotografering for 1100 kr. Med i prisen er levering af ca. 10. digitale billedfiler, som leveres i høj opløsning.

Har opgaven et større omfang eksempelvis i form af medarbejderportrætter aftales en pris herudfra.