HUTTEliHUT

Det danske børnetøjsbrand HUTTEliHUT designer kvalitetsfyldt børnetøj med fokus på komfort, kvalitet, eksklusivitet og æstetik. To gange om året lancerer HUTTEliHUT henholdsvis en SPRING/SUMMER- og en AUTUMN/WINTER-kollektion. Når jeg arbejder sammen med teamet bag HUTTEliHUT på fotoshoots, er der altid en rolig og familiær stemning, sjov og grin med de søde børnemodeller og en masse leg for at skabe æstetiske og autentiske billeder med børnene og det smukke børnetøj i fokus.

Jeg har fotograferet HUTTEliHUT:


– SPRING/SUMMER LOOKBOOK 23

– AUTUMN/WINTER22 

 – SPRING/SUMMER22

– SPRING/SUMMER21

Et professionelt portrætfoto af dig selv eller dine medarbejdere skal ikke undervurderes. Står du og mangler et flot portrætbillede til brug i dit erhverv hjælper jeg gerne med dette. 

For mig er det vigtigt, at I er trygge ved fotograferingen, og derfor gør jeg altid en dyd ud af, at forstå jeres personlige værdier samt hvilke budskaber og eventuelle stemninger/fortællinger, I ønsker at fortælle igennem billederne.

For en enkelt person tilbyder jeg 20 min. portrætfotografering for 1100 kr. Med i prisen er levering af ca. 10. digitale billedfiler, som leveres i høj opløsning.

Har opgaven et større omfang eksempelvis i form af medarbejderportrætter aftales en pris herudfra.