ILVA

 

ILVA et et af Danmarks førende varehuse indenfor boliginteriør, møbler og havemøbler. Jeg fik, ud fra et udvalg af produkter og møbler, til opgave at style og fotografere disse i hjemlige, nordiske og moderne settings, således at den almene danske borger kan identificere sig med produkterne og se dem for sig i sit eget hjem. Formålet med billedematerialet er, at ILVA løbende anvender dette på deres sociale medier og i deres online markedsføring. 

Et professionelt portrætfoto af dig selv eller dine medarbejdere skal ikke undervurderes. Står du og mangler et flot portrætbillede til brug i dit erhverv hjælper jeg gerne med dette. 

For mig er det vigtigt, at I er trygge ved fotograferingen, og derfor gør jeg altid en dyd ud af, at forstå jeres personlige værdier samt hvilke budskaber og eventuelle stemninger/fortællinger, I ønsker at fortælle igennem billederne.

For en enkelt person tilbyder jeg 20 min. portrætfotografering for 1100 kr. Med i prisen er levering af ca. 10. digitale billedfiler, som leveres i høj opløsning.

Har opgaven et større omfang eksempelvis i form af medarbejderportrætter aftales en pris herudfra.