Kampagnefotografering for influencer Susan Milo

Som influencer er ens arbejde med content på Sociale Medier og blogs alfa omega. Ofte handler arbejdet om promovering af brands i form af kampganer. I den forbindelse hjælper jeg kontinuerligt Susan Milo med at skabe og lave content til hendes kampagner på hendes Instagram. Susan sikres herved en høj æstetisk kvalitet og en rød tråd i hendes visuelle fremtoning på hendes platforme. Nedenfor har vi sammen lavet billedmateriale til hendes kampagner for det danske taskebrand Markberg, det danske tøjbrand Mos Mosh og A-View samt strømpebrandet Hype the Detail.

Et professionelt portrætfoto af dig selv eller dine medarbejdere skal ikke undervurderes. Står du og mangler et flot portrætbillede til brug i dit erhverv hjælper jeg gerne med dette. 

For mig er det vigtigt, at I er trygge ved fotograferingen, og derfor gør jeg altid en dyd ud af, at forstå jeres personlige værdier samt hvilke budskaber og eventuelle stemninger/fortællinger, I ønsker at fortælle igennem billederne.

For en enkelt person tilbyder jeg 20 min. portrætfotografering for 1100 kr. Med i prisen er levering af ca. 10. digitale billedfiler, som leveres i høj opløsning.

Har opgaven et større omfang eksempelvis i form af medarbejderportrætter aftales en pris herudfra.