MALLING LIVING

Nedenstående billedserie for MALLING LIVING er stylet og fotograferet i mit private hjem. En styling- og fotoopgave, der ud fra få produkter skulle ende i en billedserie til kunden, som kunden over længere tid ville kunne anvende i deres online markedsføringen og på SoMe. 

Produkterne emmer af ro, balance, kvalitet og høj æstetik, hvorfor jeg valgt en douche tone i stylingen således, at produkterne kunne stå frem samtidig med, at de smukt kunne blende sig med omgivelserne. 

Et professionelt portrætfoto af dig selv eller dine medarbejdere skal ikke undervurderes. Står du og mangler et flot portrætbillede til brug i dit erhverv hjælper jeg gerne med dette. 

For mig er det vigtigt, at I er trygge ved fotograferingen, og derfor gør jeg altid en dyd ud af, at forstå jeres personlige værdier samt hvilke budskaber og eventuelle stemninger/fortællinger, I ønsker at fortælle igennem billederne.

For en enkelt person tilbyder jeg 20 min. portrætfotografering for 1100 kr. Med i prisen er levering af ca. 10. digitale billedfiler, som leveres i høj opløsning.

Har opgaven et større omfang eksempelvis i form af medarbejderportrætter aftales en pris herudfra.