Nyfødtfotografering


Unikke minder fra den første tid

Nyfødtfotografering i eget hjem

Den første tid med en lille ny er noget helt særligt og unikt. Og derfor kan en nyfødtfotografering i eget hjem skabe enormt stor glæde, da denne tid hurtigt går.  Tiden med de små flyver, og inden man får set sig om, kan man ikke huske, hvor små de var. 
En unik tid, der efter min mening er yderst vigtig at forevige.

Jeg tilbyder at komme hjem til jer i jeres hjem og afholde en nyfødtfotografering. Dette giver jer som nybagte forældre, ro til i trygge og vante rammer at udfolde jeres kærlighed til jeres lille ny. 

Der er både plads til at amme, give flaske, skifte osv. det hele foregår i jeres tempo.

Det anbefales, at babyen er Max 14-21 dage gammel, og allerede omkring de 8-10 dage er et oplagte tidspunkt. Skulle fotograferingen finder sted senere kan dette sagtens lade sig gøre og give et lige så skønt resultat. 

Du er altid velkommen til, at blive skrevet op til en tid, også selvom baby stadig er i maven. Det er uforpligtende, og I kontakter mig blot, når baby er kommet til verden, så finder vi hurtigst muligt en tid.

Prisen for nyfødtfotografering er 3000 DKK. I weekender og helligdage er der tillæg på 500 DKK. 

Med i prisen er fotograferingen og levering af alle gode billeder redigeret i smukke nuancer. Disse modtager I i et online galleri. 

Det siger kunderne...

Nete & Morten, forældre til Asta

"Kære Christina, Selv tak for en hyggelig formiddag og en behagelig fotografering 😄 Wauw, sikke nogle smukke billeder! Vi er helt vilde med dem. Og også videoen! ❤️ Det bliver nogle minder, vi altid vil kigge tilbage på med stor glæde. Du er utrolig dygtig til dit arbejde. Vi ses helt sikkert igen en anden gang! De bedste hilsner, Asta, Morten og Nete."

Følg med på Instagram