Om by Edelgaard Photography

Jeg hedder Christina, og det er mig, der står bag by Edelgaard Photography.

Jeg er autodidakt fotograf og har en stor passion for at fotografere unikke og magiske øjeblikke, hvad enten det er glæden af børn, der leger, kærligheden mellem personer eller små søde nyfødte babyer.

Livet er en gave fyldt af fantastiske øjeblikke, og vi skylder os selv at få dem foreviget, så vi altid kan nyde og glædes over dem.
Som mor til to, står det mig meget nært at forevige smukke og unikke øjeblikke af det dyrebareste i vores verden, nemlig børn. Mine fotosessions er indbegrebet af leg og hygge, og det essentielle er, at både børn og forældre føler sig trygge.

Derfor gør jeg en dyd ud af at vinde børnenes tillid ved at møde dem i deres højde og inddrage dem i fotograferingen. Indtil videre har dette ikke slået fejl.
Hvis du er mere nysgerrig på mine fotograferinger og min måde at arbejde på, er du velkommen til at kontakte mig.

Kærligst Christina