Specktrum

Det danske interiørbrand Specktrum designer boliginteriør til det moderne og kvalitetsbevidste hjem. 

Tilbage i 2019 skød jeg de første billeder for Specktrum, og sidenhen er jeg blevet tilkoblet virksomheden som deres faste fotograf med ansvaret for deres content.

I stylingerne og fotograferingerne af Specktrums produkter ønsker vi at give kunder en æstetisk og eksklusiv oplevelse af, hvordan produkterne kan styles i forskellige hjem, omgivelser og stilarter. Dette har til formål at hjælpe kunderne med at kunne se de mange stylingsmuligheder – også i deres egne hjem. 

 Men dette for øje samt fokus på hele tiden at levere content, der performer på de online kanaler som webshops og SoMe, skaber jeg ugentligt nyt content for Specktrum i tæt samarbejdet med ejerne bag virksomheden. 

Et professionelt portrætfoto af dig selv eller dine medarbejdere skal ikke undervurderes. Står du og mangler et flot portrætbillede til brug i dit erhverv hjælper jeg gerne med dette. 

For mig er det vigtigt, at I er trygge ved fotograferingen, og derfor gør jeg altid en dyd ud af, at forstå jeres personlige værdier samt hvilke budskaber og eventuelle stemninger/fortællinger, I ønsker at fortælle igennem billederne.

For en enkelt person tilbyder jeg 20 min. portrætfotografering for 1100 kr. Med i prisen er levering af ca. 10. digitale billedfiler, som leveres i høj opløsning.

Har opgaven et større omfang eksempelvis i form af medarbejderportrætter aftales en pris herudfra.