Æstetisk, unik & udtryksfuld content

Skal jeg skabe æstetisk, unikt og udtrykfyldt content til jer?

Jeg tilbyder contentbilleder til visualisering af din virksomheds brandidentitet. Jeg tilbyder, at fotografere billedserier, der fortæller din virksomheds historie og symboliserer dens visuelle udtryk. Disse billedserier er ideelle at anvende i jeres online og offline markedsføring. Indholdet kan såvel med stor fordel anvendes på jeres website/webshop, sociale medier og i nyhedsbreve, og derved styrke den visuelle identitet, som kunderne vil møde på jeres online kanaler.

Jeg tilbyder at lave hele billedepakker, således at I har content til brug i en lang periode.

Jeg har lavet contentopgaver med både styling og fotografering for brands som Specktrum, ILVA, Sanzi Beauty, Spice by SpiceWaCoreCERISEHuttelihutBrand4Kids (Enfant, Fixoni & Celavi),WoodmateFilupa, WebrushHart&Holm og mange flere. 

Mange af styling- og fotoopgaverne gribes an på den måde, at jeg ud fra egen kreativitet og eventuelt et brief fra jer, styler og fotograferer produkterne og laver en smuk billedserie til jer. 

Det er derfor så nemt og enkelt for jer, at produkterne blot skal sendes til mig sammen med et brief, hvor udfra jeg tryller unikt content frem til jer.

SPECKTRUM's oplevelse ...

– Kristina, Ejer af Specktrum

“Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Christina i en længere periode. Det er et samarbejde, som vi håber vil fortsætte og blive ved med at udvikle sig, da vi virkelig synes at vores samarbejde fungerer fantastisk. Christina leverer altid højeste kvalitet og samtidig leverer hun altid ekstra end hvad der kan forventes. Vi føler at hun altid går den ekstra mil. Christina er utrolig dygtig til at tage vores ideer og sammensætte dem med hendes egne ideer og input, hvor resultatet altid er kreativt og af højeste kvalitet. Vi vil til enhver tid giver Christina vores varmeste anbefalinger.”

  SPICE by SPICE siger...

  - Lise og Ib Klausen, Ejer af SPICE BY SPICE

  "Vi er et iværksætterfirma og lige præcis det med billeder, illustrationer mm er ikke vores stærke side. Vi fik anbefalet By Edelgaard Photography Vi havde en indledende snak med Christina, og hun fangede med det samme, hvad vi søgte. Hun har indfanget stemninger til vores produkter, som vi end ikke turde drømme om. Hun skiller sig ud på den bedste måde. Hun leger med lys og mørke og opnår helt unikke og autentiske drømmebilleder, som afspejler virkeligheden på den lækreste måde Opmærksomheden på de sociale medier har været markant større efter vi er begyndt at lægge billeder op fra Christina. Hele oplevelsen har været positiv og vi har fået både en personlig og yderst professionel behandling. Vi vil give by Edelgaard photography vores største anbefalinger."

   Skal vi starte et samarbejde og skabe æstetisk, unikt og udtrykfyldt content sammen?

   I er hjertelig velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak omkring jeres behov og ønsker.