Æstetisk og unikt content

Udtryksfyldt content til dit brand

Jeg tilbyder contentbilleder til visualisering af din virksomheds brandidentitet. Jeg tilbyder, at fotografere billedserier, der fortæller din virksomheds historie og symboliserer dens visuelle udtryk. Disse billedserier er ideelle at anvende i jeres online og offline markedsføring. Indholdet kan såvel med stor fordel anvendes på jeres website/webshop, sociale medier og i nyhedsbreve, og derved styrke den visuelle identitet, som kunderne vil møde på jeres online kanaler.

Jeg tilbyder at lave hele billedepakker, således at I har content til brug i en lang periode.

Jeg har lavet contentopgaver med både styling og fotografering for brands som Specktrum,  HuttelihutILVA, Nutrinic, MALLING LIVING, AYA & IDA, House of KidsSanzi BeautySpice by SpiceWaCoreCERISE, Brand4Kids (Enfant, Fixoni & Celavi), WoodmateFilupaWebrushHart&Holm og mange flere.

Mange af styling- og fotoopgaverne gribes an på den måde, at jeg ud fra egen kreativitet og eventuelt et brief fra kunden, styler og fotograferer produkterne og laver en smuk billedserie til jer.

Det er derfor så nemt og enkelt for jer, at produkterne blot skal sendes til mig sammen med et brief, hvor udfra jeg tryller unikt content frem til jer.

SPECKTRUM's oplevelse ...

– Kristina, Ejer af Specktrum

“Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Christina i en længere periode. Det er et samarbejde, som vi håber vil fortsætte og blive ved med at udvikle sig, da vi virkelig synes at vores samarbejde fungerer fantastisk. Christina leverer altid højeste kvalitet og samtidig leverer hun altid ekstra end hvad der kan forventes. Vi føler at hun altid går den ekstra mil. Christina er utrolig dygtig til at tage vores ideer og sammensætte dem med hendes egne ideer og input, hvor resultatet altid er kreativt og af højeste kvalitet. Vi vil til enhver tid giver Christina vores varmeste anbefalinger.”

  CeLaVi siger...

  - Jane - Art Director & Marketing Responsible, CeLaVi

  "Efter at have arbejdet sammen med Christine flere gange, er hun blevet vores foretrukne fotograf på imagebilleder. Hun fanger og omdanner essensen af kollektionen hurtigt og leverer et resultat vi er stolte af. På kort tid har vi fået omdannet vores visuelle moodboard til high-end images med det helt rette udtryk."

   Skal vi starte et samarbejde og skabe æstetisk, unikt og udtrykfyldt content sammen?

   I er hjertelig velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak omkring jeres behov og ønsker. 

   Følg med på Instagram