Passioneret fotograf

Jeg hedder Christina Edelgaard, er gift og mor til to. 

By Edelgaard Photography er mit tredje hjertebarn, og det er her, at jeg får lov til at udfolde mig kreativt med mit kamera. Min store passion for fotografering og glæde ved at skabe autentiske og naturlige minder, der holder hele livet, er grundstenene til, at jeg tilbage i 2018 stiftede By Edelgaard Photography. 

Jeg er uddannet med en cand. ling. merc. i Virksomhedskommunikation og har 9 års erhvervserfaring med kommunikation, branding og markedføring i tekstil- og møbelbranchen, hvilket beriger mig med en stor visuel og æstetisk sans. Dette i samspil med mit kreative øje bevirker, at jeg skaber og foreviger magiske og unikke øjeblikke. 

Hvad enten det er dine børn, dit bryllup eller din virksomheds produkter, som du ønsker smukke billeder af, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig og fortælle mig mere om dine ønsker og behov. Måske jeg er lige den I leder efter til at opfylde jeres ønsker? 

Livet er en gave fyldt af fantastiske øjeblikke, og vi skylder os selv at få dem foreviget, så vi altid kan nyde, mindes og glædes over dem. 

Fotografi
0%
Videografi
0%
Æstetisk og personlig redigering
0%
Unikke og magiske minder
0%

Hvorfor vælge mig til din fotografering?

 • Høj kvalitet

  Jeg arbejder altid med kvalitet som et af mine varemærker. Som kunde vil I derfor opleve en god service samt få leveret et resultat, som I med garanti bliver glade for.

 • Unikke og æstetiske billeder og videoer

  Jeg gør altid en dyd ud af at give mine kunder en unik oplevelse ved mig, og derfor leverer jeg altid unikke billeder og videoer med høj æstetik, der på fineste vis foreviger kærligheden mellem jer.

 • Autenticitet

  Få ord kan beskrive mig som person og min måde at arbejde på. Nemlig som ægte, pålidelig og troværdig over for alle, der kommer min vej forbi.

 • Original & kompromiløs i mit arbejde

  Jeg elsker at være kreativ, og særligt det faktum, at meget fungerer anderledes, når jeg ser det gennem mit kamera, er efter min mening magisk. Jeg er nytænkende, original og går ikke på kompromis med mit arbejde.

Det siger kunderne...

Specktrum - Kristina, Ejer af Specktrum

"Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Christina i en længere periode. Det er et samarbejde, som vi håber vil fortsætte og blive ved med at udvikle sig, da vi virkelig synes at vores samarbejde fungerer fantastisk. Christina leverer altid højeste kvalitet og samtidig leverer hun altid ekstra end hvad der kan forventes. Vi føler at hun altid går den ekstra mil. Christina er utrolig dygtig til at tage vores ideer og sammensætte dem med hendes egne ideer og input, hvor resultatet altid er kreativt og af højeste kvalitet. Vi vil til enhver tid giver Christina vores varmeste anbefalinger."

SPICE by SPICE - Lise og Ib Klausen, Ejer af SPICE BY SPICE

"Vi er et iværksætterfirma og lige præcis det med billeder, illustrationer mm er ikke vores stærke side. Vi fik anbefalet By Edelgaard Photography Vi havde en indledende snak med Christina, og hun fangede med det samme, hvad vi søgte. Hun har indfanget stemninger til vores produkter, som vi end ikke turde drømme om. Hun skiller sig ud på den bedste måde. Hun leger med lys og mørke og opnår helt unikke og autentiske drømmebilleder, som afspejler virkeligheden på den lækreste måde Opmærksomheden på de sociale medier har været markant større efter vi er begyndt at lægge billeder op fra Christina. Hele oplevelsen har været positiv og vi har fået både en personlig og yderst professionel behandling. Vi vil give by Edelgaard photography vores største anbefalinger."

Lone - Mor til Frej

Vi gik fra vores foto-shot fyldt med energi efter tre kvarter sammen med dig – hvor er du bare SKØN! Og her sidder vi og kigger dine skud igennem af vores lille Frej og WAUW!! Vi ELSKER dem og hvordan du har fanget SÅ mange forskellige udtryk af vores lille stump – præcis som vi ser ham; lige fra at være observerende og opmærksom med en rynke i den lille pande til storsmilende. TAK for dit KÆMPE arbejde – vi er SÅ glade for, at det blev netop DIG, der tog billeder af Frejs overgang fra baby til tumling. Vi vil decideret elske, hvis vi må skrive til dig næste gang, vi skal have billeder af Frej. Vi ses med sikkerhed igen næste år!”

Anne-Katrine - Mor til Laura & Ida

Det er virkelig os, der takker! Det var en rigtig god formiddag, og hvor er billederne endnu engang bare blevet fine! Man kan så tydeligt se, hvor god du er til at gøre børnene trygge, så det er en god oplevelse at få taget billeder af dig. Tak for det. Vi kunne ikke have drømt om mere! Vi er bare stolte af, at du vil forevige vores piger på fineste vis, så endnu engang tak.

Er jeg fotografen, der skal forevige dine næste billeder?

Ønsker du, at jeg skal fotografere din familie, dit bryllup, din virksomheds produkter eller andet? Så kontakt mig endelig til en uforpligtende snak omkring jeres ønsker. 

Følg med på Instagram