Flotte og unikke portrætter og brandingbilleder til din virksomhed?

Portrætter og brandingenbilleder af dig og din virksomhed er et yderst essentielt faktum i vejen til succes. Og i den forbindelse skal en professionel billedserie, der udtrykker din virksomhed, dig og dine medarbejder bestemt ikke undervurderes. 

Jeg leverer portrætter og billedserier, der er ideelle at anvende i din/jeres markedsføring. Billederne kan anvendes på din/jeres hjemmeside, sociale medier, til PR m.m. 

For mig er det vigtigt, at du/I er trygge ved fotograferingen, og derfor gør jeg altid en dyd ud af, at forstå dine/jeres personlige værdier samt, hvilke budskaber og eventuelle stemninger/fortællinger, du/I ønsker at fortælle igennem billederne.

Prisen aftales ud fra opgavens omfang. 

Et professionelt portrætfoto af dig selv eller dine medarbejdere skal ikke undervurderes. Står du og mangler et flot portrætbillede til brug i dit erhverv hjælper jeg gerne med dette. 

For mig er det vigtigt, at I er trygge ved fotograferingen, og derfor gør jeg altid en dyd ud af, at forstå jeres personlige værdier samt hvilke budskaber og eventuelle stemninger/fortællinger, I ønsker at fortælle igennem billederne.

For en enkelt person tilbyder jeg 20 min. portrætfotografering for 1100 kr. Med i prisen er levering af ca. 10. digitale billedfiler, som leveres i høj opløsning.

Har opgaven et større omfang eksempelvis i form af medarbejderportrætter aftales en pris herudfra.

Klar til dit næste portræt?

Så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.