Handelsbetingelser

 

Hvordan bookes en fotografering? 

Du booker en fotografering ved at udfylde kontaktformularen på min hjemmeside. Jeg bor i Odder ved Aarhus, og det er primært her, at jeg arbejder med forskellige udvalgte lokationer til fotograferingerne. Valget af lokation afhænger af tidspunktet på dagen, hvor fotograferingen finder sted, vejret og ikke mindst årstiden. 

Betaling

Betaling for fotograferingen sker via MobilePay, når vi er færdige med fotograferingen og inden vi forlader lokationen. Efterfølgende redigerer jeg alle brugbare billeder fra fotograferingen, og I er lovet en billedserie på min. 30 redigerede billeder.

Levering af billeder
Jeres billeder sendes til jer i et online galleri, hvor I kan downloade billederne. Når I downloader dem, skal I altid sørge for at gøre det i høj opløsning, så kvaliteten er god nok til at kunne blive fremkaldt.Jeg udleverer ikke uredigerede billeder, da det er de redigerede billeder, der repræsenterer mit arbejde som fotograf og min stil. 

Jeg bestræber mig altid på at levere billederne til jer hurtigt, men samtidig går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten. I vil modtage jeres billeder inden for 1 uge. I nogle tilfælde kan der gå 2 uger.  

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på fotograferingen og billederne. Billederne er skabt præcist til jer som familie eller par, og derfor kan de ikke returneres eller fortydes. 

Ophavsret

Når du modtager jeres billeder, er det dig som kunde, der har brugsretten over dem. Du må derfor anvende dem frit til privat brug. De må dog ikke sælges til commerciel brug uden min godkendelse. Du må hjertens gerne dele dem på dine sociale medier med et tag til @byedelgaardphotography, men det er ikke tilladt at tilføre filtre eller lave om på redigeringen, således at billederne ændre udtryk. 

Fotografens brug af jeres billeder

Som fotograf har jeg ophavsretten over billederne.

Mine sociale medier og hjemmeside er mine salgsværktøjer, og derfor er de utrolige vigtige i mit arbejde og i min promovering af mit arbejde, så potentielle kunder kan se, hvad jeg kan tilbyde. 

Jeg bruger derfor nogle af jeres billeder på mine sociale platforme samt hjemmeside. Jeg har dog altid en klar aftale med kunden i forhold til brug af billeder, og såfremt kunden ikke ønsker billederne delt, accepterer jeg naturligvis dette.

Afbud/Sygdom

Der skal meldes afbud senest 48 timer før fotografering ellers opkræves det fulde beløb for fotografering. Ved sygdom på dagen, opkræves ikke betaling for fotografering, vi forsøger i stedet at finde en ny dato til Jer.