Kampagnefotografering for influencer
Maya Lützhøft

Som influencer er ens arbejde med content på Sociale Medier og blogs alfa omega. Ofte handler arbejdet om promovering af brands i form af kampganer. I den forbindelse hjælper jeg kontinuerligt Maya Lützhøft med at skabe og lave content til hendes kampagner. Maya sikres herved en høj æstetisk kvalitet og en rød tråd i hendes visuelle fremtoning på hendes Instagram og blog. Nedenfor ses eksempler på kampagner for ELLOS, JOGA og ICIW.

Et professionelt portrætfoto af dig selv eller dine medarbejdere skal ikke undervurderes. Står du og mangler et flot portrætbillede til brug i dit erhverv hjælper jeg gerne med dette. 

For mig er det vigtigt, at I er trygge ved fotograferingen, og derfor gør jeg altid en dyd ud af, at forstå jeres personlige værdier samt hvilke budskaber og eventuelle stemninger/fortællinger, I ønsker at fortælle igennem billederne.

For en enkelt person tilbyder jeg 20 min. portrætfotografering for 1100 kr. Med i prisen er levering af ca. 10. digitale billedfiler, som leveres i høj opløsning.

Har opgaven et større omfang eksempelvis i form af medarbejderportrætter aftales en pris herudfra.