Nutrinic

I sommeren sidste år havde jeg min første fotoskydning for Nutrinic, hvilket sidenhen har ført til flere opgaver i forbindelse med produktlanceringer. Stylingen ved hver opgave har været fokuseret omkring æstetisk smukke billeder, der understøtter bandets identitet og værdier. Billederne skal afspejle Nutrinics produkter i brugssituationer og skandinaviske stylinger, der tiltaler forbrugeren. Billederne anvender Nutrinic til deres imagebank, som deres forhandlere har adgang til, samt til deres website og SoMe. 

Et professionelt portrætfoto af dig selv eller dine medarbejdere skal ikke undervurderes. Står du og mangler et flot portrætbillede til brug i dit erhverv hjælper jeg gerne med dette. 

For mig er det vigtigt, at I er trygge ved fotograferingen, og derfor gør jeg altid en dyd ud af, at forstå jeres personlige værdier samt hvilke budskaber og eventuelle stemninger/fortællinger, I ønsker at fortælle igennem billederne.

For en enkelt person tilbyder jeg 20 min. portrætfotografering for 1100 kr. Med i prisen er levering af ca. 10. digitale billedfiler, som leveres i høj opløsning.

Har opgaven et større omfang eksempelvis i form af medarbejderportrætter aftales en pris herudfra.